Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2008 09:46 - Double Trouble
Автор: novinarov Категория: Новини   
Прочетен: 383 Коментари: 0 Гласове:
0



Станишев бил виновен за всичко в държавата, според Бойко Борисов. То не че няма кусури премиера, ама чак пък такъв мащаб на поразии... Ще видим бат Бойко как ще шета като министър-председател - доста повече дупки от уличните ще трябва да закърпва.

Станишев пък се извини на Ердоган за поведението на атакистите. "Не смятам нито за добър политически тон, нито за признак за добра политическа и човешка култура да се използва депутатския имунитет, за да се правят циркове в Министерски съвет", - заяви сегашният премиер. "България и Турция са съседни страни, имали сме сложна история, важното е и двата народа да имат добро бъдеще, да живеят по-заможно и в по-уредени държави, изтъкна Станишев. Май освен нас кара и турците да емигрират на Запад. Нещо не ми се вярва, че когато в далечното бъдеще България стане заможна и уредена държава в нея ще са останали българи.

С Ердоган се срещна и Доган. Ако няма рима - удари ма. А след Ердоган пристига Барозу. Може би циркът все още не е приключил?

В МВР теслите продължават. След Иван Иванов и Илия Илиев се намеси още един дабъл-трабъл - депутатът от ДСБ Атанас Атанасов. А Илия Илиев си взе за адвокат Васил Василев. Толкова ли няма в тази афера някой с по-разнообразно име? То стана ясно, че най-накрая ще изгори Запалката, но поне шоу да става.

Покрай политическите скандали не издържаха и двама професори-историци. Божидар Димитров в открито писмо се скара на Овчаров и го посъветва да си прави спекулациите на Перперикон, а не с Боянската църква. Овчаров му го върна с намеци за патриотичните му мотиви. Ми да де, що пък в общата каша да не се окепази и историческото наследство, сал само то беше останало. Ааа, забравих Пловдивския панаир, но него пък ще го ипотекират.

Хайде, стига толкова за политика и скандали, да поговорим и за по-възвишени теми...

Баба от Сливен възкръсна шест пъти след клинична смърт. Взимат я в болницата, съживяват я, обаче след като се прибере вижда сметките за лечението и пак изпада в кома. Ако следващата сесия на градския парламент не й отпусне някакви средства, то поне да ходатайства да я вземат за главно действащо лице в "Шотладски боец".

Роби Уилямс щял да води собствено предаване за готварство. Хе-хе, не им дават мира лаврите на Ути на световните шоузвезди, но никога няма да постигнат садизма, с който г-н Бъчваров трупоразделя риба. Ово е талант!

В интернет излезе посланието "Талибаните обявяват началото на пролетната си офанзива в Афганистан". Две неща правят впечатление - как талибаните са се съгласили да ползват това изобретение на дявола, както и че дори и те си правят пролетно почистване.

Британските журналисти ги обзе карломания - почнаха да сравняват новата г-жа Саркози с принцеса Даяна (R.I.P). Само да не тръгнат да гонят "шикозната първа дама" в някой тунел.

Деми Мур дължала чудесния си външен вид на пиявиците. Толкова ли е трудно човек да си завъди свекърва да се пита човек? Сигурно разликата е, че не може да си я тури на пъпа.





Тагове:   Trouble,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: novinarov
Категория: Новини
Прочетен: 31977
Постинги: 23
Коментари: 5
Гласове: 94
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031